Massages

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage voor algehele ontspanning van lichaam en geest, het verzacht de pijn en stijfheid in spieren, verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

De massage is met olie op de blote huid, maar het ondergoed blijft aan. U wordt bedekt met handdoeken, zodat de delen van uw lichaam die op dat moment niet behandeld worden niet koud worden.
De massage duurt ongeveer 45 of 60 minuten.
U kunt bepaalde lichaamsdelen combineren gedurende een massage.
U heeft keuze uit;
hoofd & gelaat
schouders, nek & armen
rug
benen voorzijde e/o achterzijde

Sportmassage

Een sportmassage verbetert de afvoer van afvalstoffen en vocht, het verbetert spierherstel waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller actief kan worden.
Wanneer iemand een inspanning heeft gehad zal in de spier afvalstoffen en vocht ophopen. Dit wordt vaak herkend als spierpijn.
De resten afvalstoffen en vocht die in de spieren achterblijven vormen knopen en kunnen uiteindelijk ontstekingen worden. Na een of meerdere sportmassages zullen de knopen verminderen en uiteindelijk verdwijnen.
Een goede sportmassage kan ervoor zorgen dat de kans op blessures daalt.
Ook voor niet sporters kan ik u van dienst zijn met een sportmassage bij een pijnlijke, stijve nek, rugpijn enz.
Ook de sportmassage gebeurt met olie op de blote huid, het ondergoed blijft aan. U wordt met handdoeken bedekt, zodat de delen van uw lichaam die op dat moment niet behandeld worden niet koud worden.