Access Bars

Hoe zou het zijn om alles wat je belemmert om te ontvangen moeiteloos en gemakkelijk kunt loslaten. Op je hoofd zitten 32 punten die alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties bevatten die je in al je levens hebt opgeslagen. Door deze punten zachtjes aan te raken, kan je alles loslaten. Zie het als defragmenteren van je harde schijf. Klik hier voor meer informatie.

Energetische facelift

Dit is een lichaamsproces van Access Consciousness. Door het zacht aanraken van borst, hals en gezicht gaan er diverse energieën stromen. De behandeling is zowel voor lichaam als geest ontspannend. Na de behandeling zal je een meer ontspannen, jongere, frissere uitstraling hebben. Klik hier voor meer informatie.

Reiki

Via handoplegging wordt universele levensenergie van de therapeut naar de cliënt overgebracht. Deze energie herstelt de harmonie in het lichaam en versnelt het natuurlijk genezingsproces. Klik hier voor meer informatie.

Massage

Heb je last van pijnlijke en/of overbelaste spieren, spierspanninghoofdpijn, rugpijn of stramme kuiten dan kan je terecht voor een sportmassage. Wil je even tot je zelf komen en volledig ontspannen de deur weer uitgaan, dan kan je kiezen voor een ontspanningsmassage. Klik hier voor meer informatie.

I.E.T. - Integrated Energy Therapy

Energie behandeling, waarbij klachten en blokkades op lichamelijk, mentaal, emotioneel en karmisch niveau worden verholpen.

Met behulp van de Integrated Energy Therapy kunnen deze blokkades gelijk opgelost worden, door het opschonen van de opgeslagen blokkades in het aura. Dit gebeurt door handoplegging en drukpunten door de kleding heen op negen verschillenden punten op het lichaam. Klik hier voor meer informatie.